Folie Dispensers

Onze fresh-cling cateringfolie verwerk je snel én makkelijk met de juiste dispenser. De folie dispensers sluiten perfect aan bij het assortiment navulrollen en zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen: kunststof, RVS (roestvrijstaal) of metaal. De Speedwrap is een aantrekkelijke kunststof dispenser en eenvoudig te vullen met speedwrap PVC- of Aluminiumfolie. Praktisch in gebruik, bijvoorbeeld op versafdelingen of in bedrijfskantines. Je bepaalt de folielengte, drukt op het deksel en wikkelt vervolgens jouw versproducten in de beschermende folie.

  1. USP'S
    • Persoonlijk contactTussen 9u en 17u staan we voor je klaar

    • Altijd de laagste prijsNiet alleen een uitstekende kwaliteit

    • UITSTEKEND: 9+ Meer dan 2500 betrouwbare reviews

Kunststof Dispenser 'Speedwrap'

De 'Speedwrap' is een aantrekkelijke kunststof dispenser. De Speedwrap is eenvoudig te vullen met speciale 'speedwrap' PVC- of Aluminiumfolie. Praktisch in gebruik, bijvoorbeeld op versafdelingen of in bedrijfskantines. Je bepaalt de folielengte, drukt op het deksel en wikkelt vervolgens uw versproducten in de beschermende folie.

Liever metalen of RVS Folie dispenser?

DisposableDirect heeft diverse metalen en RVS foliehouders in haar assortiment. Voorzien van een handige zaagrand. Makkelijk en praktisch. Leverbaar in diverse breedtes. De bijbehorende navulrollen zijn los verkrijgbaar. 

Voordelige Startersets!

Maak op een voordelige wijze kennis met onze foliehouders, inclusief bijbehorende vershoudfolie/cateringfolie. De combinatie pakketten worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen!