Kartonnen bekers in kleine oplage bedrukken!

Kartonnen bekers in kleine oplage bedrukken!

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine spruit en wat super dat jullie een kraamfeest gaan vieren! Een mooi vooruitzicht. Eerst samen genieten in kleine kring, wennen aan de nieuwe fase en wennen aan elkaar. Een feest met al je familieleden, vrienden, kennissen, zakenrelaties en collega’s. Het moment om jullie baby te introduceren. Een feestje met een persoonlijk tintje. Goed voorbereid en genieten van alle aandacht. Hierin komen wij om de hoek kijken. Niet letterlijk natuurlijk. Wij komen niet letterlijk op bezoek, maar zorgen er wel voor dat je bezoek wordt verwelkomd met een bijzonder welkom. Koffie en thee in een mooie kartonnen beker met de naam én eventuele foto van jullie nieuwe aanwinst. Is dat niet leuk! Het verrassingseffect zal groot zijn en men maakt gelijk kennis met de baby. Kartonnen koffiebekers zijn al voordelig te bestellen in kleine oplages vanaf 250 bekers, dus dat is geen probleem. Kijk eens op DisposableDirect en kijk naar onze mogelijkheden. Wist je trouwens dat je ook kunt chatten met de collega’s van customer support? Michelle en Cynthia beantwoorden al je vragen en kunnen je informeren hoe de foto en/of de naam op de koffiebeker bedrukt wordt. We zullen je nu niet vermoeien met allerlei technische details, maar jullie favoriete foto en/of naam worden er op een snelle, professionele manier opgedrukt.

Bedrukken vanaf 250 bekers bij de specialist!

DisposableDirect heeft trouwens een groot aantal mogelijkheden om koffiebekers te bedrukken. Van een logobedrukking toto een volledige bedrukking. In digitale-, flexo of offset print. We doen dat op drie locaties in Nederland, 2 in Europa en in China. Voor iedere hoeveelheid heeft DisposableDirect dus wel de juiste druktechniek en bijbehorende prijs en kwaliteit. Zo kunnen we je maximaal van dienst zijn, tegen gegarandeerd de allerscherpste prijs! Wij kunnen dus ook kartonnen bekers bedrukken in een kleine oplage. Onze 'Goedkoop en Snel' serie is al leverbaar vanaf 250 bekers, dus ook ideaal voor een onvergetelijk geboortefeestje. Goed en snel. Want binnen 'slechts' 10 werkdagen heb jij de gewenste bekers al in huis. In kleine (115cc) espressobekers, de populaire 180cc versie, maar ook in een To-Go 200cc/240cc variant of de extra grote 300cc (Latte Macciato) uitvoering.

De béste kwaliteit!

DisposableDirect bedrukt kartonnen, maar ook plastic koffiebekers  dus op heel veel locaties. Als één van de grootste aanbieders van bedrukte bekers, zoeken wij altijd de beste productiefaciliteit, die perfect aansluit bij de door jouw wensen en  aangevraagde hoeveelheid. En dankzij onze uitgebreide kwaliteitscontroles, garanderen wij altijd de beste kwaliteit.

Genoeg zakelijke details voor vandaag. Kijk gewoon snel op onze website, bel of chat met onze customer service medewerkers. Je zult verbaast zijn hoe eenvoudig je een bestelling kunt plaatsen. Kies de inhoudsmaat, type bedrukking (digitaal, flexo, offset), de levertijd en de rest gaat bijna vanzelf!

Op naar een leuk feest

DisposableDirect bereidt je kraamfeest met plezier en deskundigheid voor. Vergeet zeker niet om na het feestje een aantal bekers te bewaren voor later! Ze worden zo snel groot, echt!

28 september 2018